Ta kontakt

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt hos oss? Da kan du bruke skjemaet under for å sende oss en melding. Er spørsmålene dine knyttet til en meglertjeneste, anbefaler vi at du tar direkte kontakt med megleren. Da vil du få mer håndfaste og korrekte svar.

Kontakt

1 + 15 =

Faq

Hvor mye koster det å selge boligen min?
Hva det koster for å selge boligen vil variere i fra de forskjellige meglerne. Vi anbefaler derfor at du innhenter tilbud fra flere meglere. Da kan du enkelt sammenligne de ulike tilbudene du har mottatt. Bruk gjerne vårt skjema, så slipper du å bruke så mye tid på å kontakte hver og en.
Hva er boligen min verdt?
Mange lurer ofte på hva boligen deres er verdt i forbindelse med salg eller refinansiering. For å finne ut dette vil en eiendomsmegler kunne hjelpe deg. Kontakt derfor flere meglere, få dem på befaring og få en verdivurdering fra hver enkelt. Da vil du få en mer korrekt verdi på din bolig.

Finn boligverdien din

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bærum, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!