Om oss

Hva er boligen verdt er en tjeneste som hjelper privatpersoner med å innhente tilbud fra flere forskjellige eiendomsmeglere. Dersom du skal selge boligen din eller kun trenger en verdivurdering vil du trenge hjelp fra en eiendomsmegler. Det er mange og velge mellom og prisen vil variere stort. Ved å bruke vår tjeneste vil du forenkle en ellers tung prosess, samtidig som du får hjelp fra en megler som kjenner nabolaget ditt. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten vår fungerer ganske enkelt, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema og velge hvem som skal motta det. Innen kort tid vil du bli kontaktet av flere forskjellige meglere. Da er det bare å sammenligne og finne det beste tilbudet. Før du tar en beslutning kan det være lurt å invitere meglerne du mottok tilbud fra på befaring. På denne måten vil du få et bedre inntrykk av hver og en. Det er nemlig viktig at du har god kjemi med megleren som skal selge din bolig.

Hvorfor velge oss?

Skal du selge boligen din er det viktig at du får hjelp fra en lokal megler som er dyktig. Denne prosessen er ofte tung og koster mye penger. Derfor har vi valgt å lage en tjeneste som lar deg sammenligne ulike meglere og priser. På denne måten finner du fort ut hvilken megler som er billigst. Men husk, det kan være viktig å ikke kun gå etter pris. Ofte får man det man betaler for.

Hvem er vi?

Vi fra Hva er boligen verdt ønsker å hjelpe privatpersoner med å ta smarte økonomiske valg. Boligsalg er ikke noe man gjør så ofte. Vi lagde derfor en side som skal samle all informasjon på ett sted. I tillegg hjelper vi deg med å innhente tilbud fra flere meglere, slik at du ikke betaler for mye.

Finn boligverdien din

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bærum, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Smart oppussing før salg av bolig

Et godt, generelt råd for å øke boligens verdig er å utføre overfladiske oppussinger. Større oppussingsprosjekter som bad og kjøkken koster mye, men gir lite igjen ved salget. Ønsker du likevel å heve standarden på badet, kan nye fliser og bytte ut...

les mer

Slik foregår en verdivurdering

Skal du selge boligen din? Da lurer du kanskje på hvordan en verdivurdering foregår. Selve verdivurderingen En verdivurdering vil starte med at en eiendomsmegler og en takstmann går gjennom boligen og tar notater underveis. Du bør ha hentet inn all...

les mer

Hvordan finne beste eiendomsmegler

Når du skal selge boligen er en dyktig eiendomsmegler en god start på prosessen. Du bør derfor bruke tid på valget siden det vil påvirke hvordan boligsalget kommer til å gå. En enkel måte å finne en god eiendomsmegler er via rykter. Sjekk forumer og snakk...

les mer